info@waterlandswelzijn.nl
06 - 14615268
06 - 28750001
06 - 14884641

Purmerend Graanstraat

locatie purmerend

Waterlandswelzijn, locatie Purmerend Graanstraat

Graanstraat 30, 1446 CX

De locatie de Graanstraat 30 te Purmerend bevindt zich midden in de woonwijk de Purmer Noord in een voormalige basisschool. In deze school benut Waterlandswelzijn een aantal ruimtes ten behoeve van de dagbesteding. Anders dan op de overige locaties van Waterlandswelzijn, biedt Waterlandswelzijn op de Graanstraat een gerichter aanbod aan activiteiten. Hierbij verloopt er, naast de reguliere activiteiten, een deel van de activiteiten op inschrijving. Dit aanbod is veelal gericht op wisselende creatieve activiteiten waarbij nog enige goede handvaardigheid noodzakelijk is. De inschrijfactiviteiten duren een aantal weken, afhankelijk van de groep en de wensen en behoeftes van u. Tevens biedt Waterlandswelzijn de mogelijkheid om, bij voldoende vraag, bewegingsactiviteiten te bieden in de beschikbare sportzaal.

Deze locatie is bereikbaar via telefoonnummer:
06 - 14608078

Financiering


Zorg bij Waterlandswelzijn kunt u ontvangen middels een indicatie vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (gemeentelijk) of de Wet Langdurige Zorg (zorgverzekeraar).

Voor het aanvragen van deze indicatie kunt het contact opnemen met uw gemeente. Heeft u al een indicatie of heeft u vragen over een indicatie?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact