info@waterlandswelzijn.nl
06 - 14615268
06 - 28750001
06 - 14884641

Vacatures

 

Waterlandswelzijn is op zoek naar een individueel begeleider.

Wij zijn op zoek naar een gedreven, zelfstandig en ervaren persoon met een toepasselijk diploma en rijbewijs die deze uitdaging graag aan wilt gaan. Communicatie, overleg, cliënt gedreven inzet en een probleemoplossend denkvermogen zijn hierbij zeer gewenst. Naast intern overleg zal je ook capabel moeten zijn om extern met andere zorgverleners te overleggen ten behoeve van het welzijn van de cliënt. De werkzaamheden vinden plaats in de regio Zaanstreek/Waterland.

Je werkt samen in een dynamisch team met verschillende disciplines en hebt intensief en direct contact met de cliënt. Hierbij zal je werken met het digitale systeem van Waterlandswelzijn waarin de rapportages, evaluaties en andere zaken moeten worden vermeld.

Aantal uren en dienstverband in overleg.

Past deze uitdaging bij jou? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “sollicitatie individuele begeleiding”, je CV, motivatiebrief en een telefoonnummer. Wij zullen vervolgens contact opnemen.

 

Waterlandswelzijn is op zoek naar vrijwilligers.

Ben jij of ken jij iemand die zich graag wilt inzetten als vrijwilliger voor onze doelgroep?

Waterlandswelzijn staat altijd open voor nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers zijn voor onze bezoekers een zeer waardevolle toevoeging aan de dagbesteding. De vrijwilliger kan diverse werkzaamheden verrichten, zoals het contact maken met de bezoekers, helpen bij de koffie en lunch, ondersteunen bij de creatieve activiteiten. Hierbij is te denken aan een rol als gastheer/gastvrouw, ondersteuner of bedenker van creatieve activiteiten voor de verschillende doelgroepen, praatmaat of soortgelijke mogelijkheden.

Voor de vrijwilligers biedt Waterlandswelzijn de mogelijkheid om een aantal keer per jaar een cursus bij te wonen om zodoende kennis op te doen over de doelgroep, ziektebeelden of andere relevante zorg gerelateerde onderwerpen.

Voor vragen over de mogelijkheden en een kennismaking op één van de locaties vragen wij je om contact op te nemen met Gaby Breuer via het telefoonnummer 06-14615268.

 

Stage

Voor beschikbare stageplekken verwijzen wij u door naar de onderstaande link:

www.stagemarkt.nl

Financiering


Zorg bij Waterlandswelzijn kunt u ontvangen middels een indicatie vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (gemeentelijk) of de Wet Langdurige Zorg (zorgverzekeraar).

Voor het aanvragen van deze indicatie kunt het contact opnemen met uw gemeente. Heeft u al een indicatie of heeft u vragen over een indicatie?

Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact