Vacatures

Vacature administratief medewerker

Waterlandswelzijn is een zorgvorm die zich richt op het bieden van kwalitatieve en zinvolle dagactiviteiten en (individuele) begeleiding aan volwassenen en ouderen met een beperking. De doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen met dementie, psychiatrische problematiek en/of niet-aangeboren hersenletsel. Voor het bieden van doelgerichte begeleiding worden professionele sociaal werkers ingezet in de functie van individueel- of groepsbegeleider.

Ter ondersteuning van het team sociaal werkers zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Waterlandswelzijn werkt op verschillende locaties binnen de regio Zaanstreek/Waterland. Wij zoeken een servicegerichte collega voor de overkoepelende administratieve werkzaamheden op ons kantoor in Monnickendam. Ben jij dienstverlenend, stressbestendig en vind je het leuk om mee te denken over het optimaliseren van de administratieve processen binnen een groeiende organisatie? Dan ben jij mogelijk de collega waar wij naar op zoek zijn.

Wat ga je doen?
Als administratief medewerker werk je samen met het team van sociaal werkers, het management, de gemeenten, etc. Je vindt het leuk om op een creatieve manier mee te denken over de uitvoering van administratieve werkprocessen, waarbij rekening wordt gehouden met de werkwijze en de verwachtingen van de diverse gemeenten. Als administratief medewerker heb je onder andere de volgende taken:
– Administratieve handelingen uitvoeren in verschillende registratiesystemen
– Opstellen en registreren van contracten
– Ondersteunende werkzaamheden verrichten aan het team
– Verwerken van zorgovereenkomsten in ZilliZ
– Factureren
– Verwerken WMO/WLZ indicaties
– Bijzondere taken oppakken die uitzoekwerkzaamheden vragen

Wat zoeken wij
Wij zoeken een energieke en betrokken collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. Voor de samenwerking met verschillende disciplines zoeken wij iemand die communicatief vaardig is en in staat is om snel te schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Je bent flexibel, beschikt over een groot organisatorisch vermogen, bent innovatief en kent jouw verantwoordelijkheden. Naast deze competenties breng je het volgende mee:
– Minimaal MBO werk en denkniveau
– ervaring in administratieve ondersteuning;
– ervaring in het werken met registratiesystemen;
– affiniteit met de ouderenzorg.

Wat bieden wij
– Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk
– Een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging, voor 2 dagen (maandag en woensdag).
– Uitstekende pensioenregeling
– Werken in een informele werksfeer
– Werken in een maatschappelijke organisatie ter ondersteuning van de best mogelijke zorg voor ouderen met een beperking
– Mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een platte organisatie

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar info@waterlandswelzijn.nl met als onderwerp “sollicitatie vacature administratief medewerker” met bijgevoegd jouw CV en een korte motivatiebrief.

 


Waterlandswelzijn zoekt groepsbegeleiders

Waterlandswelzijn beschikt over verschillende dagbestedingslocaties in de regio Zaanstreek/Waterland. Op deze dagbestedingslocaties werkt Waterlandswelzijn voornamelijk met mensen met dementie, psychiatrische problematiek en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Middels vervoer georganiseerd door Waterlandswelzijn komen de cliënten naar de dagbesteding. In deze persoonlijke, kleinschalige en uitdagende omgeving bieden wij onze cliënten activiteiten passend bij de wensen en behoeften van de doelgroep.

Wat ga je doen?
Het welzijn en de ontwikkeling van onze cliënten staat altijd voorop! In een kleinschalig en dynamisch team met verschillende disciplines zet je je hier dan ook optimaal voor in. Naast intensief en direct contact met de cliënten op de dagbesteding hebben wij contact met de mantelzorgers en andere betrokken zorgverleners. Zowel intern als extern is duidelijke communicatie, regelmatig overleg en een cliënt gedreven inzet van belang.

Op de dagbesteding streven wij ernaar een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin men zichzelf durft te zijn. Door middel van verschillende activiteiten begeleiden wij de cliënten bij het vergroten van hun zelfredzaamheid, leren omgaan met hun beperking en vergroten van hun sociale netwerk.

Daarnaast zal je werken met het digitale systeem (zilliz) van Waterlandswelzijn waarin onder andere de cliëntgegevens, zorgleefplannen, dagrapportages en evaluaties worden bijgehouden.

Wat zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een gedreven teamplayer die bereid is zich volledig in te zetten voor het welzijn van onze doelgroep. Je bent flexibel, communicatief vaardig, initiatiefrijk, neemt je verantwoordelijkheden en bent stressbestendig.

– Je hebt een afgeronde, relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4; IG/verzorgende, Maatschappelijke zorg, Sociaal maatschappelijke dienstverlening, Agogisch medewerker GGZ, Begeleider specifieke doelgroepen.
– Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep. Werkervaring is een pré.
– Je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar.
– Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij
– Werken in een informele werksfeer
– Een jaarcontract voor 2 à 3 dagen, met uitzicht op een vast dienstverband.
– Salaris conform CAO Sociaal Werk
– Uitstekende pensioenregeling
– Bijscholing op het gebied van verschillende problematieken
– Een Individueel Keuzebudget (IKB)

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar info@waterlandswelzijn.nl met als onderwerp “sollicitatie vacature groepsbegeleider” met bijgevoegd je motivatiebrief, CV en contactgegevens.

 

Waterlandswelzijn is op zoek naar vrijwilligers.

Ben jij of ken jij iemand die zich graag wilt inzetten als vrijwilliger voor onze doelgroep?

Waterlandswelzijn staat altijd open voor nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers zijn voor onze bezoekers een zeer waardevolle toevoeging aan de dagbesteding. De vrijwilliger kan diverse werkzaamheden verrichten, zoals het contact maken met de bezoekers, helpen bij de koffie en lunch, ondersteunen bij de creatieve activiteiten. Hierbij is te denken aan een rol als gastheer/gastvrouw, ondersteuner of bedenker van creatieve activiteiten voor de verschillende doelgroepen, praatmaat of soortgelijke mogelijkheden.

Voor de vrijwilligers biedt Waterlandswelzijn de mogelijkheid om een aantal keer per jaar een cursus bij te wonen om zodoende kennis op te doen over de doelgroep, ziektebeelden of andere relevante zorg gerelateerde onderwerpen.

Voor vragen over de mogelijkheden en een kennismaking op één van de locaties vragen wij je om contact op te nemen met Gaby Breuer via het telefoonnummer 06-14615268.

 

Stage

Voor beschikbare stageplekken verwijzen wij u door naar de onderstaande link:

www.stagemarkt.nl