Over ons

 Waterlandswelzijn is een zorgvorm, die zich richt op dagactiviteiten en (individuele) begeleiding voor volwassen en ouderen met een beperking. Waterlandswelzijn is voornamelijk gespecialiseerd in de doelgroepen dementie, psychiatrie en niet aangeboren hersenletsel.

In een persoonlijke, kleinschalige en uitdagende, comfortabele omgeving in een leuke woonwijk in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Assendelft bieden wij activiteiten aan passend bij de wensen en mogelijkheden van onze doelgroep. Dat alles in een huiselijke omgeving met diverse bijkomstigheden per locatie, zoals prettige en ruime tuinen, veel lichtinval en een comfortabele inrichting. Waterlandswelzijn.

Na een eerste kennismaking bij Waterlandswelzijn is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, een dagje te komen meedraaien om een impressie te krijgen van de sfeer.

Waterlandswelzijn is werkzaam vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in de gemeenten in de regio Zaanstreek/Waterland, Purmerend, Edam-Volendam en Amsterdam. Daarnaast bieden wij zorg in de regio Zaanstreek/Waterland vanuit de zorgverzekeraars.

Waterlandswelzijn is HKZ gecertificeerd. Voor meer informatie over deze certificering verwijzen wij u door naar de website: www.hkz.nl